DỊCH VỤ HOÀN THIỆN CÔNG TRÌNH GIAO THÔ.

sửa chữa cải tạo căn hộ
sửa chữa cải tạo căn hộ

Sửa nhà Uy Phát – Đơn vị cung cấp dịch vụ hoàn thiện căn hộ giao thô xin gửi tới quý vị lời chào trân trọng nhất. Xin chúc quý vị luôn gặp nhiều may mắn trong cuộc sống.

Hoàn thiện căn hộ giao thô
Hoàn thiện căn hộ giao thô – sua nha gia re

Sửa nhà Uy Phát – tự hào là đơn vị hoàn thiện căn hộ giao thô trãi qua nhiều năm kinh nghiệm trong lĩnh vực:

 • Thiết kế,
 • Thi công hoàn thiện căn hộ,
 • Hoàn thiện công trình
 • Các nhà phố xây thô, biệt thự liền kề xây thô, căn hộ chung cư, cải tạo lại căn hộ chung cư, sữa chửa căn hộ chung cư…

Với đôi ngũ kiến trúc sư, kỹ sư giỏi, thợ thi công lành nghề tại TPHCM. Sửa nhà Uy Phát đã, đang thi công và bàn giao cho chủ đầu tư nhiều căn hộ tại các dự án lớn như Novaland q2, Sky center Tân Bình, Sala (Đại quang Minh) q2, Cityland Gò Vấp…

Như quý vị đã biết, hiện nay trên thị trường bất động sản việt nam. Đặc biệt ở các thành phố lớn như Thành Phố Hồ Chí Minh (tphcm). Ở phân khúc căn hộ hay nhà phố liền kề, các chủ đầu tư dự án sẽ xây dựng. Và bán lại cho khách hàng các căn hộ dưới hai loại chính đó là: Giao cho khách hàng căn hộ xây thô và căn hộ hoàn thiện cơ bản để khách hàng tự hoàn thiện căn hộ theo ý mình.

Sau đây Sửa nhà Uy Phát – xin giúp quý vị phần nào hiểu hơn về công việc hoàn thiện căn hộ. Trước khi quý vị chuyển về ở hay đưa vào sử dụng cho cả 2 loại căn hộ trên.

sua nha gia re
Hình 4: Mặt bằng căn hộ và mô hình căn hộ cơ bản nhất. – sua nha gia re

Đối với loại căn hộ xây thô này, thì chủ đầu tư dự án chỉ bàn giao căn hộ cho khách hàng. Ở giai đoạn căn hộ đã được xây tô tường bao quanh căn hộ. Nhà vệ sinh thì đã được xây nhưng chưa tô trát. Và chưa được chống thấm, hệ thống điện cũng mới được đi đến CB tổng của từng căn hộ. Hệ thồng nước cũng chỉ đi đến hộp ghen wc. Trần nhà chưa được tô hay đóng thạch cao. Tường ngăn phòng ngủ hay phong khách cũng chưa được xây tô. Sàn nhà chưa được cán hay lát gạch hoặc gỗ. Bóng đèn chiếu sáng chưa có…

Để phù hợp công năng, sở thích của của từng thành viên trong gia đình hay nhu cầu sử dụng. Qúy vị có thể điều chỉnh lại cho phù hợp với công năng sử dụng của gia đình.

Qúy vị cũng phải thiết kế, bố trí thi công xây ngăn phòng, bố trí hệ thống điện, đường nước để phù hợp với công năng và tiện ích khi sửa dụng.

Ngoài ra quý vị cũng phải thiết kế phần nội thất cho căn hộ để lựa chọn vật liệu, đồ dùng. Như bàn ghế cho phòng khách, nội thất phòng ngủ, trang thiết bị cho phòng bếp và wc cho phù hợp với căn hộ của mình. Sao cho hài hòa và có thể liên quan một chút đến yếu tố phong thủy cho căn hộ của mình.

Hoàn thiện căn hộ giao thô
Hoàn thiện căn hộ giao thô

Thi công hệ thống cấp thoát nước nóng lạnh cho căn hộ và hệ thống điện cho căn hộ.

Vì vậy loại căn hộ này thường thì khách hàng sau khi mua phải tự hoàn thiện căn hộ trước khi đưa vào sử dụng như:

Thiết kế lại không gian như ngăn phòng, lắp cửa, phối cảnh nội thất cho căn hộ dựa theo bản vẽ chủ đầu tư dự án cung cấp.

Chọn nhà thầu thi công để hoàn thiện căn hộ giao thô bao gồm các công việc như sau:

 • + Dựa trên ý tưởng của quý vị, các đơn vị thiết kế sẽ lên phương án thiết kế mô hình 2D và 3D để quý vị hình dung trước được căn hộ khi hoàn thành. Và điều chỉnh nếu quý vị muốn thay đổi trước khi thi công.
 • + Xin giấy phép hoàn thiện căn hộ từ chủ đầu tư.
 • + Cung cấp bản vẽ thiết kế, hồ sơ thi công để trình chủ dự án và thi công.
 • + Thi công đi hệ thống điện âm tường đến các vị trí cần sử dụng cho căn hộ.
 • + Thi công đi hệ thống cấp thoát nước đến bếp, chậu rữa, wc…cho căn hộ.
 • + Thi công đóng trần thạch cao hay vách trang trí.
 • + Thi công lăn sơn nội thất cho căn hộ.
 • + Thi công lắp cửa phòng cho tất cả các phòng căn hộ.
 • + Thi công ốp đá bàn bếp, lắp tủ bếp trên và dưới bếp, lắp kính ốp bếp, lắp hệ thống chậu rửa, bếp âm, máy hút mùi…
 • + Thi công lắp thiết bị nhà tắm, wc.
 • + Thi công lắp thiết bị điện, đèn trang trí, đèn chiếu sáng… cho các phòng.
 • + Thi công dọn dẹp vệ sinh tổng thể căn hộ.
 • + Sắp xếp bố trí, trang trí nội thất quý vị mua về như tủ, giường, bàn, ghế…
 • + Cuối cùng là nha thầu sẽ bàn giao để quý vị đưa vào sử dụng.
 • Và sau những công việc trên, quý vị đã có một căn hộ hoàn hảo theo ý mình. Đẹp về tổng thể, bền về vật liệu, độc về thiết kế và nội thất, thoải mái về phong cách và tiện nghi, giá trị về mọi thứ đều đẳng cấp và lúc này quý vị có thể chuyển về căn hộ để ở hoặc đưa vào sử dụng

Sự tiện ích khi chủ đầu tư giao loại căn hộ xây thô này cho quý vị là:

 • Khi mua xong quý vị có thể tự thiết kế thi công, chọn loại vật liệu theo ý
 • Bố trí công năng, trang trí nội thất theo sở thích của mình hay người thân trong gia đình, hoặc theo nhu cầu sử dụng của quý vị.
Hoàn thiện căn hộ giao thô

Hình: Thi công sàn gỗ và sàn nhựa giã gỗ cho căn hộ.

Căn hộ hoàn thiện cơ bản.

Chủ dự án sẽ bàn giao cho chủ đầu tư ở dạng căn hộ đã được xây tô ngăn ra các phòng đầy đủ như wc, phòng ngủ, phòng khách.

Nhưng chủ đầu tư chưa tô trần, cán nền, lót gạch sàn hay sàn gỗ. Về hệ thống điện thì chủ đầu tư cũng chỉ đấu nối hệ thống điện đến CB tổng. Hệ thống nước thì cũng được dẫn đến các khu wc, bếp nên phần việc cần hoàn thiện cũng đang tương đối nhiều.

Vì vậy khách hàng cũng phải lên ý tưởng thiết kế thi công cho toàn bộ nội thất cửa căn hộ. Sao cho phù hợp với công năng sử dụng, hợp với nhu cầu, sở thích của các thành viên trong gia đình hay mục đích sử dụng của quý vị.

Như vậy với phân khúc căn hộ này khách hàng khi mua cũng cần phải hoàn thiện những hạng mục công việc trước khi dọn về ở như sau:

Qúy vị cũng phải lên ý tưởng cho việc thiết kế toàn bộ nội thất cho căn hộ

Sao cho phù hợp công năng, sở thích và nhu cầu của thành viên trong gia đình. Tuy nhiên phải hài hòa với không gian đã ngăn phòng trước đó.

Ngoài ra khách hàng cần phải lên bản thiết kế về nội thất cho căn hộ. Thậm chí từng phòng để tạo không gian phù hợp cho từng phòng. Đồ dùng, vật dụng, tông màu sơn phù hợp với sở thích của từng người và từng thành viên trong gia đình. Để có phương án mua sắm nội thất cho phù hợp.
Phải tìm nhà thầu thiết kế và thi công các công việc còn lại để cho căn hộ được hoàn thiện.

Dịch vụ hoàn thiện căn hộ giao thô bao gồm:

+ Dựa trên ý tưởng của quý vị, các kiến trúc sư của nhà thầu thiết kế sẽ thiết kế mô hình 2D và 3D về căn hộ, để quý vị kiểm tra trước qua hình ảnh thiết

+ Xin giấy phép hoàn thiện căn hộ từ chủ đầu tư.

+ Cung cấp bản vẽ thiết kế, hồ sơ thi công để trình chủ dự án và thi công.

+ Thi công đi hệ thống điện âm tường đến các vị trí cần sử dụng cho căn hộ.

+ Thi công đi hệ thống cấp thoát nước đến bếp, chậu rữa, wc…cho căn hộ.

+ Thi công đóng trần thạch cao hay vách trang trí.

+ Thi công lăn sơn nội thất cho căn hộ.

+ Thi công lắp cửa phòng cho tất cả các phòng căn hộ.

+ Thi công ốp đá bàn bếp, lắp tủ bếp trên và dưới bếp, lắp kính ốp bếp, lắp hệ thống chậu rửa, bếp âm, máy hút mùi…

+ Thi công lắp thiết bị nhà tắm, wc.

+ Thi công lắp thiết bị điện, đèn trang trí, đèn chiếu sáng… cho các phòng.

+ Thi công dọn dẹp vệ sinh tổng thể căn hộ.

+ Sắp xếp bố trí, trang trí nội thất quý vị mua về như tủ, giường, bàn, ghế…

+ Cuối cùng là nha thầu sẽ bàn giao để quý vị đưa vào sử dụng.

Hoàn thiện căn hộ giao thô

Hình: hoàn thiện nội thất căn hộ Novaland q2.

Ở phân khúc căn hộ hoàn thiện căn bản :

Công việc cho việc hoàn thiện căn hộ sẽ ít hơn so với việc hoàn thiện căn hộ thô. Và tất nhiên chi phí cho việc hoàn thiện căn hộ ở phân khúc này cũng sẽ hết ít hơn.

hoàn thiện căn hộ giao thô
hoàn thiện căn hộ giao thô

Sự tiện ích của loại căn hộ này là :

 • Quý vị cũng có thể tự lên ý tưởng và tự chọn về việc bố trí nội thất. Sử dụng thiết bị, màu sơn cho từng phòng của căn hộ theo ý mình và các thành viên trong gia đình.
 • Quý vị cũng có thể tự lên ý tưởng và tự chọn về việc bố trí nội thất. Sử dụng thiết bị, màu sơn cho từng phòng của căn hộ.
sửa nhà tphcm

Hình: Nội thất căn hộ.

Tuy nhiên:

Với hai loại căn hộ trên khi mua về quý vị có thể phải mất nhiều thời gian để lên kế hoạch, ý tưởng thiết kế, chọn loại vật tư, vật liệu phù hợp. Mất thời gian đi lựa chọn vật liệu, mua sắm trang thiết bị sao cho phù hợp. Đặc biệt là chọn ai thi công đáng tin cậy, uy tín và chuyên nghiệp để hoàn thiện cho mình căn hộ theo ý mình. Trong khi trên thị trường hiện nay xuất hiện rất nhiều công ty cùng làm về xây dựng.

Vì vậy qúy vị cần tìm một đơn vị nào đó trong nghề xây dựng. Có kinh nghiệm, làm việc có trách nhiệm bằng cái tâm, cái tầm và thật sự muốn phục vụ khách hàng. Để có thể đồng hành cùng quý vị cho căn hộ của quý vị được đưa vào sử dụng đúng ý mình.

Và làm thế nào để quý vị có thể chọn được nhà thầu hội tụ đầy đủ những gì mình cần. Khi trên thị trường có rất nhiều nhà thầu xây dựng cũng làm cùng công việc.

Sửa nhà Uy Phát – Đơn vị hoàn thiện căn hộ giao thô xin kính chúc quý vị luôn thành công và hạnh phúc

Xin chân thành cảm ơn quý vị đã quan tâm!

Qúy vị có vấn đề thắc mắc hãy liên hệ : 0835.52.52.79 để được giải đáp một cách chu đáo nhất về hoàn thiện căn hộ tại tphcm.

Liên hệ để biết thêm về báo giá sửa chữa nhà :

SỬA NHÀ UY PHÁT

Xem thêm các các dịch vụ liên quan tới báo giá sửa chữa nhà tại đây:

168 bình luận

 1. Greetings I am so thrilled I found your website, I really found you by mistake, while I was searching on Bing for something else, Regardless I am here now and would just like to say cheers for a fantastic post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the minute but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic work.

 2. Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no back up. Do you have any methods to stop hackers?

 3. Hallo, ich bin wirklich froh, dass ich diese Information gefunden habe. Heutzutage veröffentlichen Blogger nur über Klatsch und Tratsch und das ist wirklich ärgerlich ärgerlich frustrierend. Eine gute blog mit interessantem Inhalt, das ist was ich brauche. Vielen Dank für die Pflege dieser Website, ich werde sie besuchen. Machen Sie auch Newsletter? Ich kann sie nicht finden.

 4. I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Studying this info So i am glad to express that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much no doubt will make certain to don’t fail to remember this web site and provides it a glance regularly.

 5. hey there and thank you for your info – I have certainly picked up anything new from right here. I did however expertise some technical points using this website, as I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective intriguing content. Make sure you update this again soon..

 6. Hi, i think that i saw you visited my website thus i got here to “go back the prefer”.I am attempting to to find issues to enhance my website!I suppose its good enough to use some of your concepts!!

 7. Excellent blog! Do you have any suggestions for aspiring writers? I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely confused .. Any ideas? Bless you!

 8. I want to express thanks to this writer for bailing me out of this particular crisis. After looking through the world wide web and getting ways which were not productive, I figured my life was over. Being alive without the solutions to the problems you have solved by way of your entire posting is a crucial case, as well as those which may have adversely affected my entire career if I hadn’t discovered your web page. That talents and kindness in maneuvering everything was vital. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a point like this. I can now look forward to my future. Thanks a lot so much for the impressive and sensible help. I won’t think twice to refer your web blog to any person who should have guide about this problem.

 9. Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Many thanks!

 10. certainly like your web site but you have to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll surely come back again.

 11. Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I really like the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, great site!

 12. Thanks for another informative website. Where else could I get that kind of info written in such a perfect way? I’ve a project that I am just now working on, and I have been on the look out for such info.

 13. What i do not realize is in reality how you are not really much more neatly-preferred than you might be right now. You’re very intelligent. You already know thus considerably in terms of this subject, produced me for my part consider it from numerous numerous angles. Its like men and women don’t seem to be involved unless it’s something to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. Always care for it up!

 14. Have you ever thought about creating an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my audience would value your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 15. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is required to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100 certain. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Thanks

 16. I was very happy to seek out this web-site.I wished to thanks to your time for this wonderful learn!! I positively having fun with every little little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

 17. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 18. My partner and I stumbled over here coming from a different web address and thought I might check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to finding out about your web page yet again.

 19. Does your site have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

 20. Hi there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects? Appreciate it!

 21. I was wondering if you ever thought of changing the layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

 22. I loved up to you will obtain performed proper here. The caricature is tasteful, your authored subject matter stylish. however, you command get bought an nervousness over that you would like be handing over the following. ill for sure come more previously once more as precisely the same nearly a lot regularly inside case you shield this increase.

 23. Greetings from California! I’m bored at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, good site!

 24. I found your weblog site on google and examine just a few of your early posts. Continue to maintain up the excellent operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Seeking ahead to studying extra from you later on!…

 25. A lot of thanks for all your valuable hard work on this blog. My niece loves carrying out investigation and it’s easy to understand why. A number of us notice all about the dynamic method you give informative suggestions on the website and even invigorate contribution from other people on the subject matter so our own princess is now learning so much. Enjoy the remaining portion of the year. You are always conducting a great job.

 26. After research just a few of the weblog posts on your web site now, and I really like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and will be checking back soon. Pls try my website online as properly and let me know what you think.

 27. I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. I’m quite certain I will learn lots of new stuff right here! Best of luck for the next!

 28. I intended to write you the very small word to thank you so much yet again relating to the remarkable concepts you have documented on this page. This is incredibly open-handed of people like you to convey extensively precisely what some people could have made available as an electronic book to help with making some profit for their own end, particularly since you could possibly have tried it if you ever wanted. Those strategies also worked to become a easy way to realize that other people online have similar desire much like my very own to figure out way more concerning this matter. Certainly there are numerous more fun moments up front for individuals who look into your blog.

 29. Thanks for a marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you happen to be a great author.I will remember to bookmark your blog and definitely will come back in the foreseeable future. I want to encourage that you continue your great work, have a nice evening!

 30. I was just seeking this information for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative websites in top of the list. Usually the top websites are full of garbage.

 31. Please let me know if you’re looking for a article author for your blog. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Kudos!

 32. Howdy! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Thank you

 33. Hi! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no data backup. Do you have any solutions to protect against hackers?

 34. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any help would be really appreciated!

 35. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 36. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & aid other users like its aided me. Good job.

 37. Thank you a lot for giving everyone such a brilliant chance to read critical reviews from this blog. It really is so terrific and as well , packed with fun for me and my office friends to search your website a minimum of 3 times a week to see the fresh secrets you have. Of course, I’m at all times satisfied for the breathtaking opinions served by you. Selected two facts in this post are completely the best I’ve had.

 38. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?

 39. Hey just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Firefox. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design look great though! Hope you get the issue solved soon. Kudos

 40. After looking into a handful of the articles on your web site, I seriously appreciate your technique of writing a blog. I book marked it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Please visit my website as well and let me know how you feel.

 41. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a extraordinary job!

 42. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100 certain. Any tips or advice would be greatly appreciated. Kudos

 43. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

 44. Greetings from California! I’m bored at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I enjoy the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, very good blog!

 45. I just want to mention I’m beginner to weblog and actually enjoyed you’re page. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You amazingly have great posts. Bless you for sharing with us your webpage.

 46. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 47. Greetings from Florida! I’m bored at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I love the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb site!

 48. Hey! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when browsing from my iphone 4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. Thanks!

 49. I do enjoy the way you have presented this particular difficulty and it really does offer us a lot of fodder for thought. Nevertheless, from what I have witnessed, I basically hope as the actual comments pile on that folks continue to be on issue and not embark upon a soap box of the news du jour. Anyway, thank you for this fantastic piece and while I can not necessarily concur with this in totality, I respect the perspective.

 50. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that “perfect balance” between usability and appearance. I must say that you’ve done a excellent job with this. Also, the blog loads extremely quick for me on Chrome. Outstanding Blog!

 51. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any suggestions for newbie blog writers? I’d really appreciate it.

 52. I have to get across my admiration for your kindness in support of individuals who absolutely need guidance on in this field. Your special dedication to getting the solution along came to be astonishingly functional and have allowed some individuals much like me to get to their objectives. This valuable tips and hints means a lot to me and especially to my peers. Regards; from all of us.

 53. Greetings! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks for your time!

 54. Fantastic blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely confused .. Any recommendations? Kudos!

 55. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 56. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 57. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any points for inexperienced blog writers? I’d definitely appreciate it.

 58. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. cheers

 59. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. However think of if you added some great photos or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this blog could certainly be one of the greatest in its niche. Amazing blog!

 60. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.

 61. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. But think about if you added some great photos or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this site could undeniably be one of the most beneficial in its field. Terrific blog!

 62. I used to be suggested this website by means of my cousin. I am not sure whether or not this post is written through him as no one else understand such exact approximately my difficulty. You are amazing! Thank you!

 63. Woah! I’m really digging the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance. I must say you have done a superb job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Internet explorer. Excellent Blog!

 64. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any points for rookie blog writers? I’d really appreciate it.

 65. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 66. Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any helpful hints for rookie blog writers? I’d definitely appreciate it.

 67. Great website you have here but I was wanting to know if you knew of any community forums that cover the same topics discussed here? I’d really like to be a part of community where I can get advice from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!

 68. I was very happy to search out this internet-site.I wished to thanks in your time for this excellent read!! I positively enjoying every little little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

 69. You really make it seem really easy together with your presentation but I to find this topic to be actually one thing that I think I would by no means understand. It sort of feels too complex and extremely vast for me. I am taking a look forward for your next put up, I will attempt to get the grasp of it!

 70. Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Thank you

 71. Thank you for any other informative blog. The place else could I get that kind of information written in such a perfect way? I’ve a venture that I am just now working on, and I have been on the glance out for such information.

 72. I must express appreciation to this writer for bailing me out of this instance. After checking through the online world and seeing concepts which are not helpful, I thought my entire life was over. Living devoid of the solutions to the difficulties you’ve fixed by way of your main report is a critical case, and the kind that would have badly damaged my career if I hadn’t encountered your blog. The talents and kindness in touching all things was important. I don’t know what I would’ve done if I had not come across such a subject like this. I can also at this moment look forward to my future. Thank you so much for this impressive and effective guide. I won’t be reluctant to refer your site to anybody who ought to have guide about this matter.

 73. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

 74. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.

 75. I loved as much as you will obtain performed proper here. The cartoon is attractive, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get got an impatience over that you would like be delivering the following. unwell surely come more formerly again since precisely the same just about a lot incessantly inside case you shield this increase.

 76. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 77. Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Thanks

 78. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.

 79. I do enjoy the manner in which you have framed this problem and it does indeed supply me some fodder for thought. Nonetheless, coming from what I have seen, I only hope as the actual feed-back pack on that individuals keep on issue and not embark on a tirade associated with some other news of the day. Yet, thank you for this excellent point and even though I can not necessarily agree with it in totality, I respect your perspective.

 80. Hey! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My website discusses a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

 81. Magnificent items from you, man. I’ve have in mind your stuff previous to and you’re simply too magnificent. I actually like what you’ve bought here, certainly like what you’re saying and the way through which you are saying it. You are making it enjoyable and you still care for to keep it smart. I can’t wait to read far more from you. That is really a terrific site.

 82. I do agree with all of the ideas you have presented in your post. They’re really convincing and will definitely work. Still, the posts are too short for beginners. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 83. Hello, Neat post. There is an issue with your site in internet explorer, might test this… IE nonetheless is the marketplace leader and a good section of other folks will miss your great writing because of this problem.

 84. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else encountering problems with your website. It appears as though some of the text on your posts are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This could be a issue with my browser because I’ve had this happen previously. Cheers

 85. Iíve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this information So i am happy to convey that I have a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to do not forget this site and give it a glance regularly.

 86. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it improve over time.

 87. Throughout the awesome pattern of things you receive an A+ just for effort. Where you actually confused me ended up being on the facts. You know, as the maxim goes, details make or break the argument.. And it couldn’t be much more true right here. Having said that, let me tell you what did give good results. The text is rather engaging and that is most likely the reason why I am making an effort to comment. I do not really make it a regular habit of doing that. Secondly, even though I can certainly notice the leaps in logic you come up with, I am not confident of exactly how you seem to unite your ideas which make the actual final result. For right now I will, no doubt subscribe to your issue however hope in the future you link your facts much better.

 88. Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and certainly not appear to get something done.

Để lại một phản hồi

Thư điện tử của bạn sẽ không được hiện thị công khai.


*